Over ons

Assalamu alaikum en welkom bij het Arabisch Taalinstituut Baraem! Wij zijn een particulier instituut, opgericht in 2011, dat zich richt op het doceren van de Arabische taal aan kinderen. Onze missie is om kinderen de Arabische taal op een hoog niveau te leren beheersen, met behulp van de meest actuele en kwalitatieve onderwijsmethoden.

Bij Baraem vinden we de kracht van persoonlijke aandacht en kleinschalig onderwijs erg belangrijk. Daarom hanteren we een maximum van 13 leerlingen per klas, zodat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft. Onze lessen zijn ontworpen om de verborgen talenten van elk kind naar voren te brengen, met een speciale nadruk op luistervaardigheden, herkenning van letters, en lees- en schrijfvaardigheden.

Naast taalonderwijs bieden wij ook opvoedondersteuning en een rijke islamitische cultuur. We leren kinderen over hun geloof door middel van traditionele gebeden, ethiek en de vijf zuilen van de islam. Dit helpt hen niet alleen om de taal te leren, maar ook om trots te zijn op hun religieuze en culturele identiteit.

We willen meer dan alleen lesgeven: we willen een inspirerende leeromgeving creëren waar kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde, capabele en cultureel bewuste individuen. Samen met ouders werken we aan een toekomst waarin onze leerlingen met trots hun taal en cultuur kunnen uitdragen. InshaAllah!

Schrijf in!

Wil je dat jouw kind de Arabische taal goed beheerst en geniet van een hoogwaardige en persoonlijke leeromgeving? Schrijf je dan nu in!